Morgendagens løsninger

Årets SosEnt-konferanse skal forandre hvordan næringslivet og det offentlige kjøper inn tjenester i fremtidens Norge. For å få til det trenger vi at du blir med, og deler av din kompetanse og din erfaring.

For sjette år på rad arrangerer Ferd Sosiale Entreprenører en konferanse om sosialt entreprenørskap. Her vil du få konkrete eksempler på bevisste innkjøp og ansettelser som gir mer for pengene – og der du får hjertevarme med på kjøpet.

Meld deg på her.

Ferd Sosiale Entreprenører inviterer alle, og spesielt deg som jobber i det offentlige, til årets SosEnt-konferanse i Den Norske Opera 3. november 2015.

Du sitter med førstehåndskunnskap om de menneskene du ønsker å hjelpe. Du vet hvilke utfordringer den enkelte står overfor, og du har også en forestilling om hvordan systemet kunne vært endret for å yte enda bedre hjelp.

I næringslivet vet man at innovasjon oppstår i møte med kundenes ønsker og behov. Det offentlige har så langt manglet en god måte å følge opp ønsker om medvirkning. Under årets konferanse vil vi vise deg samfunnsinnovasjon skapt av de som trenger resultatene.

Du vil få muligheten til å møte likesinnede – mennesker som er nysgjerrige på nye løsninger og som vil være med på å skape endring. Vårt felles mål er å finne ut hvordan vi kan slippe til de gode løsningen med utgangspunkt i hva det enkelte menneske trenger – ikke hva som er mulig innenfor systemet.

Meld deg på. Del kunnskap. Bli inspirert. Morgendagens løsninger oppstår i møtet mellom mennesker i dag.

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, og direktør for brukeropplevelser i Making Waves, Anna Kirah, er blant foredragsholderne som deltar.

For program og siste nytt sjekk SosEntkonferansen.no og #sosent2015 på Twitter. Antall plasser er begrenset. Meld deg på i dag.

Dersom du kjenner andre som vil ha nytte av konferansen, så tips dem gjerne om denne artikkelen.