Fem på konferansen

Bygge nettverk, bli inspirert og lære av andre var noen av ønskene til deltakerne under årets SosEnt-konferanse.

TEKST: IRINA LEE

Erlend Hjertø
Student, Markedhøyskolen
Deltar for 1. gang

5

– Jeg kommer hit i dag for å bygge nettverk og lære om fremtidsinnovasjon. Jeg lærer mye av alle her som har mye kunnskap. Dette er veldig bra!

Adelheid Sæther
Sjef for bærekraft i Flytoget AS
Deltar for 1. gang

4

– Å knytte nettverk, og få inspirasjon og kunnskap om sosialt entreprenørskap er det viktigste for meg. Så langt har det vært veldig spennende, med en blanding av praktiske og gode eksempler. Det er ikke bare dobbel, men ofte trippel bunnlinje!

Øystein Lunde Ohna
Kontorsjef i TD Veen
Deltar for 2. gang

3

– Vi er alltid på utkikk etter nye prosjekter å støtte. Det er fantastisk at konferansen klarer å samle så mange. Det gjør det enkelt for oss å treffe alle og å treffe nye sosiale entreprenører.

Maria Peltokangas
Gi Bort Dagen / Kronprinsparets Fond
Deltar for 2. gang

1

– Mitt ønske er å bygge videre på etablerte – og bygge nye – nettverk, og lære noe nytt! Dette er et veldig bra arrangement. Eller «goose bumps»-konferanse, som jeg kaller det.

Liv Skaanes
Stiftelsen Retretten
Deltar for 1. gang

2

– Jeg håper å få nye ideer og skape nye relasjoner. Bare det å se at det vi jobber med er ting som også andre har erfaring med, er veldig inspirerende. Jeg er her for første gang, så jeg kommer med et åpent sinn!